Därför klarar sig inte majoriteten av företagetn

Som ni vet från dot.com debaclet i slutet av 1990, starta en Internet-företag är ingen garanti för framgång. Internet företagskonkurser hända, men ofta av uppenbara skäl.

Varför Internet Företag Crash and Burn

Internet-företag hänvisar helt enkelt till en online-verksamhet ägnas åt vinster genom försäljning av produkter och tjänster. I den verkliga världen, en majoritet av småföretag startup misslyckas eftersom de får överväldigad med omkostnader. På nätet, är detta ett mindre problem om du kan göra något av arbetet själv, såsom att bygga sidor för din webbplats. Även om du kan? T, de flesta platser inte misslyckas på grund av kostnader. Det finns massor av andra skäl.

Internet företagskonkurser har nästan alltid en gemensam nämnare. Frågan handlar om trafik. På nätet, hänvisar trafik till antalet besökare en webbplats får. De flesta Internetföretag inte ordentligt undersöka om det finns tillräckligt med trafik för sitt affärsområde innan bygga ut sin webbplats. Det första steget är alltid att undersöka huruvida människor faktiskt söker efter ditt företag. Du kan titta under nyckelordet kategorin i vår artikel avsnitt för att lära sig mer.

Det andra området där Internet företagskonkurser inträffar innebär ignorera sökord i fråga. När du har en sökordslista, måste du fokusera på det. Listan berätta vad dina utsikter söker efter och du måste göra det ditt uppdrag att förse dem med de produkter eller tjänster. Om du inte tillhandahålla de tjänster eller produkter som anges av vissa sökord, vidta åtgärder för att få det att hända. Om du ger utsikter vad de vill, kommer de tillbaka till din webbplats om och om igen. Återkommande besökare är nyckeln till att göra vinst.

Många Internet företagskonkurser uppstå på grund sajter bita av mer än de kan välja. Frestelsen är att gå för den bredaste ämnet möjligt. Detta är ett misstag. Du bör fokusera på en nisch. Om du vill öppna en online-bokhandel, kommer du aldrig att kunna konkurrera med Amazon. Amazon har helt enkelt alldeles för stor för ett försprång. Om du fokuserar på böcker ägnas bara ett visst ämne, såsom österländsk filosofi eller hem förbättring, har du en god chans att göra en vinst. Detta kan ske på grund fans av nisch kommer till din webbplats istället för Amazon eftersom du fokusera helt på den nisch i fråga.

Internet företagskonkurser inträffar eftersom folk helt enkelt inte tar sig tid att fastighets forskning situationen innan du hoppar in med båda fötterna. Ta din tid och full förstå din marknad och vad du får in. Om du är patient och noggrann, kommer du inte att bli en av de Internet konkurser utspridda över nätet.